Η medianeras στηρίζει την πρωτοβουλία του ελculture και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Posted on Dec 18, 2014 in Uncategorized

poster_1

Το «Fly me to the Moon» αποτελεί ένα κοινό πρότζεκτ της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που πραγματοποιείται από το Μάϊο του 2013 έως και τον Απρίλιο του 2014. Είναι ένα πολυσχιδές, νεανικό, πρωτότυπο και «φρέσκο» πολιτιστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, performances, happenings, διαδραστικούς διαγωνισμούς καθώς και άλλα πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα και στόχο έχει να δώσει πολιτιστική διάσταση στην εμπειρία του επισκέπτη στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες:

1. Μουσικοδρόμιο: Παρασκευές μετά μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το μουσικοδρόμιο φιλοξενεί μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών χαρίζοντας μας αναπάντεχες, μελωδικές, ρυθμικές και διαφορετικές στιγμές.

2. Perform in Art: Νέοι καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο του αεροδρομίου, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη θεατρική εμπειρία.

Σημείωση: το Perform In Art είναι ένας θεσμός που στηρίζει και προάγει τη σύγχρονη, θεατρική παραγωγή με άξονες την καινοτομία, τον πειραματισμό και τη δημιουργικότητα. Πρωταρχικός στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη της δουλειάς νέων δημιουργών, αλλά και η στήριξη πρωτοβουλιών με πρωτότυπο και πειραματικό χαρακτήρα στο χώρο του θεάτρου.

3. Shoot_it fest: Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζεται με το φεστιβάλ shoot_it.

Σημειωση: To shoot_it είναι διαγωνισμός εικόνας με χρήση κάμερας κινητού τηλεφώνου.

– See more at: http://www.elculture.gr/flymetothemoon#sthash.uriVQZEC.dpuf

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com