Οι Απρόσιτες Ακτές του Ηλία Κουλουκουντή κυκλοφορούν στα αγγλικά

Posted on Jun 19, 2018 in Uncategorized

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Ηλία Κουλουκουντή “Απρόσιτες Ακτές – Η ζωή σε μια ελληνική εφοπλιστική οικογένεια”, κυκλοφορεί τώρα σε ελληνικά και αγγλικά. Το βιβλίο περιγράφει τη μετάβαση του συγγραφέα από την αντικομφορμιστική παιδική του ηλικία σε μια προοδευτική πολιτική ακτιβιστική διαστηριότητα στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του και, τελικά, στην κατάκτηση της οικογενειακής εφοπλιστικής παράδοσης. Παράλληλα, ανοίγει ένα παράθυρο στον ερμητικά κλειστό κόσμο της ελληνικής ναυτιλίας, μέσα από μια εξιστόρηση που αγγίζει τρεις γενιές μιας από τις παλαιότερες ελληνικές εφοπλιστικές οικογένειες.
Το βιβλιο κυκλοφορεί στα αγγλικά απο τις εκδόσεις Ελευθερουδάκη στα παρακάτω καταστήματα:

  • Telstar – Nautical Publications- 2ας Μεραρχίας 3, Πειραιάς
  • BOOKTIQUE – Πατριάρχου Ιωακείμ 21, Αθήνα
  • books.gr

 

Και στην ιστοσελίδα του συγγραφέα www.eliaskulukundis.com

«Η συγκλονιστική ιστορίας μιας απο τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές δυναστείες […] με τη ματιά ενός ανθρώπου που […] είναι ίσως ο μόνος που τόλμησε να μεταφέρει στο χαρτί την ιστορία μιας κραταιάς ελληνικής εφοπλιστικής δυναστείας χωρίς να φοβηθεί να μιλήσει για όλα.»
Διονύσης Θανασούλας, Πρώτο Θέμα

«Οι Απρόσιτες Ακτές είναι βιβλίο που δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί. Αυτοβιογραφία, ιστορική τοιχογραφία, οικογενειακή ιστορία που αιωρείται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, στο εκκρεμές του «σύντομου» 20ου αιώνα ή ο διαρκής αγώνας ενός ανθρώπου ενάντια σε ίπλο που συνεχώς ορθώνονται μπροστά του […] κάπως έτσι μεγαλουργεί και η ελληνική ναυτιλία ομως, ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τον εκσυγχρονισμό».

Διονύσης Νοταράκης, Περιοδικό Εφοπλιστής

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com