Ανακοίνωση για το έργο της Δανάης Στράτου, Πάνω στη Γη Κάτω απο τα Σύννεφα

Posted on Sep 4, 2017 in Uncategorized

Το έργο της Δανάης Στράτου “Πάνω στη Γη Κάτω από τα Σύννεφα” είναι και πάλι επισκέψιμο σε περιορισμένη έκταση, με είσοδο από τη θάλασσα.
Μετά από ένα διάστημα παύσης της λειτουργίας του κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η εγκατάσταση έχει προγραμματιστεί να ανοίξει πλήρως για το κοινό στις 21/9, αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επέκτασης.
Η παύση συνέπεσε με την προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας του από την 1η έως τις 20 Αυγούστου, και παρατάθηκε προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου, οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ελευσίνας. Οι εργασίες αφορούσαν την καλύτερη λειτουργία του Ελαιουργείου και δεν είχαν καμία σχέση με το έργο της κυρίας Στράτου, και έγιναν χωρίς καμία υπαιτιότητα της δημιουργού.
Η λειτουργία του έργου θα παραταθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου 2017, ώστε να αναπληρωθεί το διάστημα της μη προγραμματισμένης παύσης λειτουργίας.
Στις 21/9, παράλληλα με την επαναλειτουργία του έργου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης “Στοιχεία” στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος, όπου θα παρουσιαστεί καταγραφή και υποστηρικτικό υλικό από το έργο Πάνω στη Γη Κάτω απο τα Σύννεφα, σε διάλογο με παλαιότερα έργα της Δανάης Στράτου που επικεντρώνονται σε στοιχεία του φυσικού και του ανθρώπινου περιβάλλοντος. Επιπλέον στις 21/9 θα ανακοινωθούν οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com